MAGNETISCHE STANDPANELEN = GEEN GEREEDSCHAP NODIG !

Zoekt ook U naar een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw beurspresentaties of exposities ? Dikwijls is de opbouw van een beursstand voor u als exposant een tijdrovende en arbeidsintensieve taak, denk maar aan het meten, zagen, timmeren, schroeven, schilderen en tal van andere werkzaamheden.

Een perfecte beursstand op maat bouwen kan echter ook een stuk eenvoudiger en sneller, met het unieke doorkoppel systeem van BEURSSTANDBOUW.COM, en dit vrijwel zonder enig gereedschap. De standpanelen zijn in de zijranden voorzien van ultra krachtige magneten, die er voor zorgen dat de panelen heel eenvoudig en snel aan elkaar verbonden kunnen worden door slechts één enkel persoon!

Alle standpanelen zijn met een zeer sterke basisstoffering (in diverse kleuren verkrijgbaar) verlijmd waar diverse producten aan vast geklit kunnen worden zoals fotodoek, logopanelen, ja zelfs boekenplanken zijn ook geen enkel probleem. Deze speciale klitteband is zelfs zo krachtig dat het met gemak een grootbeeldscherm kan dragen. Tevens worden alle panelen voozien van twee stelvoetjes die ervoor zorgen dat uw stand ook op ongelijke vloeren stabiel en waterpas zal staan.

De standpanelen zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Elk denkbare vorm of maat van uw beursstand is hierdoor dus perfect mogelijk.

Ook halfronde standpanelen behoren tot het brede scala aan mogelijkheden, om uw stand in mooi vloeiende vormen op te kunnen bouwen.

BEURSSTANDBOUW.COM biedt u steeds de flexible en professionele oplossing voor uw expositie, beurs of tentoonstelling.

ONZE PLUSPUNTEN OP EEN RIJTJE:

MODULAIR UITBREIDBAAR: Uw beursstand kan steeds naar wens uitgebreid worden qua hoogte en/of breedte door aanschaf van extra standpanelen.

GEEN GEREEDSCHAP NODIG: Ultra krachtige magneten in de zijranden van de panelen zorgen voor een erg stevig geheel en dit zonder het gebruik van schroeven of spijkers!

TIJDBESPAREND: Uw beursstand kan snel én zeer makkelijk opgebouwd worden, slechts één persoon volstaat reeds voor de op- en afbouw ervan!

MULTIFUNCTIONEEL: De standpanelen zijn naast het gebruik voor beurspresentaties ook perfect inzetbaar in bv. een bedrijfsshowroom, winkelruimte of shop-in-shop concept.

DUURZAAMHEID: De standpanelen zijn ontworpen op basis van hoogwaardige componenten die keer op keer kunnen worden hergebruikt, beter voor het milieu en uw budget!

COMPACT GEHEEL: Uw beursstand vormt een compact geheel, ideaal voor het transport naar de diverse beurzen en de stockage ervan nadien. Voor het transport hebben we zelfs op maat gemaakte transportkarren die licht in gewicht én ook geheel demontabel zijn zodat ze na het lossen met gemak in de kofferbak van een luxe auto passen!

BUDGETVRIENDELIJK: Duurzaamheid aan een betaalbare prijs! Dat blijft steeds onze doelstelling bij de fabricatie van deze uiterst professionele beursstanden!