MAGNETISCHE STANDPANELEN = GEEN GEREEDSCHAP NODIG !

Zoekt ook U naar een betere oplossing voor uw beurspresentaties of exposities ? Dikwijls is de opbouw van een beursstand voor u als exposant een tijdrovende en arbeidsintensieve taak, denk maar aan het meten, zagen, timmeren, schroeven, schilderen en tal van andere werkzaamheden.

Een perfecte beursstand op maat bouwen kan echter ook een stuk eenvoudiger en sneller met ons gepatenteerde, modulaire standbouwsysteem, en dit vrijwel zonder enig gereedschap. De standpanelen zijn in de zijranden voorzien van meerdere ultrakrachtige magneten die er voor zorgen dat de panelen heel eenvoudig en snel aan elkaar verbonden kunnen worden door slechts één enkel persoon!

Alle standpanelen zijn met een stevige basisstoffering (in diverse kleuren verkrijgbaar) verlijmd waar diverse producten aan vastgeklit kunnen worden zoals fotodoek, logopanelen, en zelfs boekenplanken zijn geen enkel probleem. Deze hechting is zelfs zo krachtig dat het met gemak een grootbeeldscherm kan dragen. Tevens worden alle panelen voorzien van enkele stelvoetjes die ervoor zorgen dat uw stand ook op ongelijke vloeren stabiel en waterpas zal staan.

De standpanelen zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Elk denkbare vorm of maat van uw beursstand is hierdoor dus perfect mogelijk.

Ook halfronde standpanelen behoren tot de mogelijkheden, om uw stand in mooi vloeiende vormen op te kunnen bouwen.

Zo bieden wij u steeds de meest flexible en professionele oplossing voor uw exposities, beurzen en tentoonstellingen.

ONZE PLUSPUNTEN OP EEN RIJTJE:

MODULAIR UITBREIDBAAR: Uw beursstand kan steeds naar wens uitgebreid worden qua hoogte en/of breedte door aanschaf van extra standpanelen.

GEEN GEREEDSCHAP NODIG: Ultrakrachtige magneten in de zijranden van de panelen zorgen voor een erg stevig en robuust geheel en dit zonder enige behoefte aan schroeven of spijkers etc...!

TIJDBESPAREND: Uw beursstand kan snel én eenvoudig opgebouwd worden, slechts één persoon kan volstaan voor de op- en afbouw ervan!

MULTIFUNCTIONEEL: De standpanelen zijn naast het gebruik voor beurspresentaties ook perfect inzetbaar in showrooms, winkelruimtes of shop-in-shop concepten.

DUURZAAMHEID: De standpanelen zijn ontworpen op basis van hoogwaardige componenten die keer op keer kunnen worden hergebruikt, dus beter voor het milieu en uw budget!

COMPACT GEHEEL: Uw beursstand vormt een compact geheel, ideaal voor het transport naar de diverse beurzen en de stockage ervan nadien. Voor het transport hebben we tevens op maat gemaakte transportkarren die licht in gewicht en ook geheel demontabel zijn zodat ze na het lossen met gemak in de kofferbak van een luxe auto passen!

BUDGETVRIENDELIJK: Duurzaamheid aan een betaalbare prijs! Dat is en blijft onze eerste doelstelling bij de productie van onze modulaire beursstanden!